SAMMEN PLANTER VI EN GRØNNERE FREMTID

Om os


Our Climate er en dansk virksomhed, som ønsker at gøre en grøn forskel. Det vil vi meget gerne gøre sammen med dig, der deler vores passion.

Vi har flere samarbejdspartnere, - alle med det fælles ønske; AT PLANTE TRÆER TIL GAVN FOR KLIMAET.

Vi arbejder tæt sammen med vores dansk-afrikanske operatør i Uganda, Our Climate Ltd, der sørger for at plante træer og drive plantagerne. Det giver os - og dermed din virksomhed, en hel unik mulighed for at se dit bidrag på tæt hold. Om det er en personlig video sendt hjem til din virksomhed eller en forretningsrejse ned til den afrikanske træplantage, så gør vi det muligt for dig.

HVORFOR VI HAR VALGT TRÆER

Initiativet med Our Climate er taget med ønsket om at investere i klimaet, og bidrage til bæredygtighed..

Træer er en bæredygtig løsning, så valget er nemt. De producerer nemlig den ilt, vi alle er afhængige af. Træer har også en hel unik evne til at optage og binde store mængder co2. Derfor giver det god mening at plante træer.

Du har mulighed for at plante træer i Afrika og gøre en stor forskel på flere fronter. Vores operatør bruger lokal arbejdskraft og med nye arbejdspladser, får de lokale råd til at sende deres børn i skole. Så du hjælper ikke kun vores klima , men giver også børnene bedre livsvilkår og en lysere fremtid.

VI ER TIL FOR JER

Har du spørgsmål eller ønsker vores support i hvilken som helst opgave, står vi klar til at hjælpe.Vi glæder os meget til at høre fra dig

Skriv til Lone@ourclimate.com eller ring på tlf.nr.27 850 850

Hos os er kaffen altid varm og hjertet grønt.